Bostadsjuristerna – ett tryggt val

Ibland ställs man inför situationer där man behöver juridisk hjälp. Det kan handla om allt från att lösa en tvist till att skriva ett samboavtal. Att anlita en jurist betyder ofta att man lägger en del av sitt personliga liv i någon annans händer, och då är det viktigt att man känner förtroende för juristen och att man är säker på att denne vet vad den gör för att rätt ska bli rätt. Bostadsjuristerna i Stockholm är ett tryggt val för den som söker en jurist, och de har stor kunskap inom många olika områden. Dessutom erbjuder de alltid kostnadsfri rådgivning som en första kontakt, och på så sätt kan man enkelt få en känsla för vilka man har att göra med och vilken typ av hjälp man kan få.

Bostadsjuristerna är specialiserade på allt som har med bostäder och fastigheter att göra. De kan allt som rör försäljning, renovering, uthyrning och förvaltning av bostäder, och kan bistå såväl bostadsrättshavare och villaägare som bostadsrättsföreningar och hyresvärdar i juridiska frågor. Man kan till exempel få hjälp om man har hamnat i tvist efter en försäljning, om man har upptäckt en vatten- eller fuktskada, om man har upptäckt dolda fel eller brister som husköpare eller fått ett krav som säljare, om man har upptäckt ett fel i sin bostadsrätt eller om man behöver hjälp att upprätta ett köpekontrakt.

Hos Bostadsjuristerna kan man även få hjälp om man exempelvis har fått ett krav mot sig vad gäller skadestånd eller om man själv har rätt att få skadestånd. Man kan också få hjälp med juridiskt bindande förlikningsavtal, samboavtal och äktenskapsförord, och de kan även hjälpa till att skriva ett testamente eller ett gåvobrev. Dessutom kan man få veta vilka rättigheter man har gentemot hantverkare, om man till exempel har råkat ut för ett fuskbygge eller hamnat i tvist med en anlitad hantverkare, och få hjälp att lösa problemen.

Leave your comment