Ett klassiskt plagg med historia

BrandByNature är ett e-handelsföretag som bedriver försäljning utav olika kläder. Den vanligaste typen av kläder som man säljer är kläder av frilufts- och jaktmodell. Genom att erbjuda dessa kläder till otroligt fördelaktiga priser så kan butiken hjälpa människor som tycker om att vistas i skog och mark att få kläder som håller längre och som därmed hjälper dem att spara pengar i längden.

Ett exempel på ett plagg som dom tillhandahåller är oljerocken, detta plagg passar alldeles utmärkt för den som vill ha en rock som funkar att bära såväl i skogen som i staden och som man därmed kan använda otroligt mycket, något som gör att det är ett mer prisvärt plagg då nyttan ökar. En oljerock är ett klassiskt plagg som kan sägas vara en utav föregångarna till regnjackan. En oljerock består av ett mycket stryktåligt material som impregneras för att det ska stå emot såväl regn som blåst och väta. Denna impregnering bestod förr i tiden av vax eller olja och det är därför som oljerocken har fått sitt klassiska namn. Från att ha fört en vilande tillvaro, bland annat i regnjackans skugga så har nu oljerocken fått sitt uppsving igen. Då det har blivit lite mer modernt med klassiska plagg så har man ständigt börjat använda oljerockar allt mer, något som syns såväl i stan som i skogen. För det är just det som är grejen med en oljerock, plagget kan inte bara användas som vanligt ytterplagg i vardagen, plagget är tåligt nog för att bäras under såväl jakt- som svampplockarpass i skogen. Med en oljerock så har man alltså en perfekt kombination av såväl funktion som utseende vilket är något som få andra plagg kan leverera.

Ifall man köper sin oljerock hos BrandByNature så har man hela fem års garanti på plagget, detta kan om något sägas vara ett kraftigt argument för att dels köpa en oljerock, och dels för att man ska köpa oljerocken hos just dom. Då garantin är fem år så innebär alltså ett köp av en oljerock där att man är garanterad att kunna använda plagget i hela fem år, slår man ut rockens inköpskostnad på fem år så blir det oftast betydligt billigare än vanliga jackor. Ifall man även tar hand om sin oljerock och impregnerar den så kommer den att hålla betydligt längre än fem år, något som gör att ett inköp av plagget är om möjligt än mer prisvärt.

oljerock

Leave your comment