Ett nytt favoritmärke

Sensai Fluid Finish FoundationJag snubblade över sajten Fina Mig som är en webbshop som säljer smink och hudvård, och där fanns mycket att lägga på önskelistan. Jag fastande för ett märke som heter Sensai och beställde hem två produkter. Det är inte det billigaste märket man kan hitta direkt, men Fina Mig hade ändå bra priser och jag kände att det liksom var dags att unna sig något. Så det blev en foundation som heter Fluid Finish och en hudkräm som heter CP Lotion II Moist. Och jag kan säga att jag bara älskar det här märket!

Dels känns det himla lyxigt att använda produkterna med tanke på att det är en prisklass som jag inte vanligtvis ligger i, och så ser jag även riktigt bra resultat. Min foundation återfuktar verkligen på djupet och känns inte alls så där torr som vissa kan göra. Hudkrämen är också väldigt återfuktande och den gör min hud märkbart fastare och riktigt babylen. Flaskan är också väldigt snygg (en frostad glasflaska) vilket är ytterligare ett plus. Det är liksom roligt att ha den på badrumshyllan.

Så jag kan verkligen rekommendera Sensai! Beställer man från Fina Mig får man dessutom fri frakt, och det är ju alltid trevligt. Deras paket är också riktigt gulliga och man känner sig lite speciell när man får hem sina produkter som är så fint inslagna i papper och band. Det är definitivt en sida som jag kommer att handla från igen.

Har du testat Sensai?
Jag tar gärna emot tips på fler produkter att testa från Sensai. Det är ju lite svårt att veta vad man ska välja och man kan ju inte köpa på sig hur mycket som helst i den här prisklassen. Så om ni har någon favoritprodukt som jag bara måste prova så skriv det i en kommentar, och gärna också varför ni tycker att den är bra!

Leave your comment