Fest på Ekensdal med gänget

Nu är det inte långt kvar. Andra helgen i juli är jag och Maja bjudna på sommarfest hos Karin och Mike. Och det är inte vilken sommarfest som helst, utan dom har bokat ett helt event via ett företag som heter Perfect Event. Vi betalar bara självkostnadspris till värdparet så blir det en vända till Ekensdal med alla barndomsvännerna. Jag har seriöst inte längtat såhär mycket efter något sedan man var barn och längtade till julafton.

Snacka om sommarfeeling
Via det här företaget har Karin & Mike alltså bokat in en kväll med mat, underhållning och dansgolv. Alla från Kanotvägen är bjudna, plus tvillingarna Ahlgren såklart. En del har man ju träffat mer än andra så att säga. Viktor har jag t.ex inte träffat sedan vi var på klassresa till Kolmården. Ska verkligen bli hur tufft som helst. Alla får ta med sig respektive, men Karin var tydlig med att barn får stanna hemma. Det blir väl en hel del alkohol, så är nog bäst så.

Håll tummarna för vädret!
Min syster brukar säga att den enda prognos man någonsin kan lita på är att ”Det är 50% chans att vädret idag kommer att bli som det var igår”. Hon hade någon polare som arbetade med SMHI på något vis, och enligt den kompisen så var det här med prognoser verkligen inget att lita på. Men jag kunde inte låta bli att kika i alla fall, och som det ser ut nu så ska det bli soligt i alla fall. Jag ska verkligen hålla tummarna för att vädret håller i sig fram tills dess.

Nu finns det nog andrahandsalternativ om det skulle regna, men det är något särskilt med att vara utomhus, tycker ni inte? 🙂 Jag vill ju få en chans att använda sommargarderoben liksom.

Och chansen att få gå barfota. Jag älskar verkligen att vara barfota.
Håll tummarna!

Leave your comment