Gör din bostad dyrare

Vad finns det egentligen för enkla och billiga sätt att få upp värdet på sitt hus eller sin lägenhet? En hel del faktiskt. Homestageing är ett, till exempel. Det innebär att man på olika sätt möblerar om, tar bort en del möbler, kanske köper någon ny, för att bostaden ska framstå i bästa möjliga dager. Självklart är det någonting som man ska göra inför en visning. Antingen försöka på egen hand, eller anlita någon som har det som yrke, men i vilket fall – visa fram bostaden från sin allra bästa sida. Då kommer besökarna att tycka att den är nästan finare än vad den egentligen är. Men det är inte det enda sättet man kan få upp värdet inför en försäljning på.

Ett fint och fräscht kök är viktigt
En sak som potentiella köpare brukar titta lite extra på är köket. Ett fint kök är därför någonting som det kan vara värt att lägga ner lite extra tid på , men det kan vara så att man måste lägga ner lite pengar på det för att få upp värdet. En renovering är förstås det bästa, om köket är slitet, men kostar också mycket, och det är inte säkert att det höjer värdet så pass mycket att det är värt det. Men det finns billigare alternativ som kan ge goda resultat.

Nya köksluckor är ju inte gratis, men man behöver inte köpa de dyraste modellerna för att köket ska få sig ett rejält lyft. Hos www.malarkok.se kan man hitta köksluckor av kvalitet, som inte behöver bli allt för dyra. Men som ändå definitivt kommer att ge köket ett rejält ansiktslyft inför visning – och därmed dra upp priserna. Det kan med andra ord vara dyrare att INTE köpa nya köksluckor än att göra det, hur konstigt det än kan låta.

Leave your comment