Nu behöver jag serietips

Jag delade med mig av ett serietips förut, nämligen serien Breaking Bad som jag nu har sett klart. Jag har även sett alla sju säsonger av serien The Shield, och även den var verkligen bra. Serier är något som jag verkligen älskar, i alla fall de som enligt mig är bra, men nu vet jag inte riktigt vad jag ska titta på så jag behöver tips från er!

Det bästa med serier är att man får så mycket mer än en film. Man hinner lära känna karaktärerna på ett helt annat sätt och man får följa dem i deras vardag snarare än i bara en enstaka händelse som ofta är fallet när det gäller film. Dessutom är det så skönt att landa i en serie, för då vet man att man har bra teve att se i flera veckor framöver. Man behöver inte sitta och leta efter nya filmer eller serier.

Men nu vet jag som sagt inte vad jag ska se härnäst, så jag tar tacksamt emot tips på serier som ni tycker är värda att se. Genre spelar inte så stor roll, jag gillar både humor och lite mer allvarliga serier. Här kommer några serier som jag sett och som jag tycker är bra så att ni kan få ett hum om vad jag är ute efter.

 • Breaking Bad
 • My name is Earl
 • The Tudors
 • Prison Break
 • Scrubs
 • Family Guy
 • The Simpsons
 • The Shield
 • Morden i Midsomer
 • The Wire
 • Sons of Anarchy
 • Flashforward
 • Californication
 • Royal Pains
 • How I met your mother
 • Arkiv X

film

Leave your comment