Sätta i löshår själv eller hos frisören?

Löshår, speciellt tillverkat av äkta hår är ganska dyrt. Det kan därför verka som en onödig utgift att gå till en frisör för att köpa det och få det isatt. De flesta som säljer löshår hävdar ju att det är något som man kan göra hemma själv, och att det inte är så krångligt som det kanske kan verka. Och det ligger något i det; det är definitivt inte en omöjlighet att själv sätta i sitt löshår. Men även om modernt löshår är tillverkat för att vara enkelt att använda, så går det ju inte att komma ifrån att en frisör är ett proffs. Hon arbetar dagligen med hår, och har en gedigen utbildning i botten. En utbildning som inte bara handlar om att klippa, och hur en bra frisyr ser ut; utan också handlar om hår generellt, dess egenskaper och så vidare.

Att ha en frisör till hjälp att sätta i sitt löshår är en god garant för att resultatet blir bra. Det finns dessutom ingenting som säger att bara för att du anlitar en frisör för uppgiften, så måste du köpa löshåret i hennes salong också. Det är betydligt billigare att köpa löshår online än i butik, så du kan enkelt köpa det i den nätbutik du föredrar, och sedan gå till din favoritfrisör för att få det isatt. Tänk dessutom på att löshår vanligtvis måste klippas för att passa in i ditt hår. Det är också något du kan göra själv, men som det kan vara en god idé att låta din frisör göra.

Men med allt detta sagt så menar vi definitivt inte att det är omöjligt att själv sätta i sitt löshår så att det blir bra, definitivt inte. Men det är lite svårare, och känner du dig osäker så kan ett frisörbesök vara en god ide. Dessutom lär du dig lite om hur ett proffs gör det, till nästa gång du ska sätta i löshår.

Leave your comment