Snart är det dags!

Den 10 december är det dags för biopremiären av den tredje och sista Hobbit-filmen som har namnet “Hobbit: The Battle of the Five Armies”, eller “Hobbit: Femhäraslaget” på svenska. Att Hobbit-filmerna har premiär kring jul är ju lite av en tradition, och samma sak var det med Sagan om Ringen-filmerna som även de hade biopremiär i december. För mig har de blivit förknippade med jul, och jag brukar faktiskt se om filmerna just då. Det är lite av en jultradition för mig.

Nu ser jag fram emot att få se den tredje Hobbit-filmen som garanterat kommer att vara lika spännande och bra som de tidigare. Vi vet ju att Bilbo kommer att klara sig med tanke på att Hobbit-filmerna utspelar sig innan Sagan om Ringen-filmerna, men vi vet inte vad som händer med dvärgarna (nåja, några har vi koll på) och vad Smaug kommer att ställa till med. Jag längtar!

Leave your comment