Tankar kring mode och skönhet

Det slår en när man sitter såhär på tåget och filosoferar, hur pass viktigt det ändå fortfarande är med skönhet och mode för oss människor. Trots att Internet har medfört helt nya sätt att kommunicera för oss, så är det mänskliga mötet och första intrycket fortfarande något som är otroligt viktigt för oss allihopa.

Vi klär gärna upp oss när det vankas festligheter, på stranden ser vi till att vi ständigt har säsongens badkläder vi köpt online men använder ute i verkligheten. Det är bara ett exempel på hur nätet och dess funktioner påverkar hur vi lever våra liv, men inte dikterar hur vi gör det!

Ett spännande exempel på hur den globala handeln har underlättats tack vare internet, just inom skönhet och mode, är faktiskt en ganska otippad bransch: löshår. Löshår kommer nämligen i en stor mängd olika kvalitéer och därmed också priser. Tidigare var det ofta svårt att komma över bra löshår från andra delar av världen, men tack vare att vi numera kan köpa billigt löshår direkt online så har även det kommit att ändras. Klänningar kan beställas direkt över nätet, liksom alla möjliga olika sorters smink.

E-handeln är inte längre bara böcker och filmer: den har tagit nya vägar som vi aldrig hade kunnat föreställa oss för så lite som tio år sedan.

Leave your comment