Var ute i god tid!

bröllopEn av de första sakerna som ett par bör planera inför bröllopet är valet av bröllopsfotograf. Bra bröllopsfotografer är nämligen ofta uppbokade lång tid i förväg. Har ni tänkt er att bröllopet ska stå i juli så är risken stor att den fotograf ni vill ha är helt uppbokad redan i januari – eller ännu tidigare! Med andra ord: om ni vill ha bröllopsbilder att vara stolta över så ska ni nog börja leta bröllopsfotograf upp till ett år innan den stora dagen. Verkar det lite överdrivet? Det är det absolut inte: efterfrågan på bra bröllopsfotografer är enorm. Och det gäller oavsett var i landet ni bor.

Att hitta en bröllopsfotograf i Stockholm, till exempel, är enkelt. Det finns väldigt många där. Men samtidigt så sker där också väldigt många bröllop. Dessutom så är det långt ifrån alla dessa bröllopsfotografer som är bra. De flesta är nog så dugliga, självklart, men ett och annat rötägg finns där trots allt. Men riktigt bra bröllopsfotografer, som passar just er, är det inte riktigt lika gott om. Det stora antalet gör också att det kommer att ta lite extra lång tid att hitta rätt. Visst är det bra att det finns så många att välja mellan – i småstäder och ute på landet är det definitivt svårare – men det blir lite som att hitta en nål i en höstack.

Så efter frieriet med tillhörande jakande svar: bestäm datum så fort som bara är möjligt, och börja sedan leta efter en bröllopsfotograf. I princip ingenting som har med bröllop att göra måste ordnas så pass lång tid i förväg. Det kanske inte känns som den mest spännande delen av bröllopsplaneringen, men tro oss på vårt ord – den är oerhört viktig. Efter några decennier som gifta kommer ni att sätta ett enormt värde på bröllopsbilderna.

Leave your comment